Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Судитимуть подружжя наркодилерів, які налагодили схему збуту психотропів на території міста Ромни та облаштували вдома наркопритон

03.11.2023

Сумською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 34-річної жінки та її 39-річного цивільного чоловіка за фактом незаконного обігу психотропної речовини, а також організації та утримання місця для вживання наркотиків (ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 317 КК України).

За даними слідства, цивільне подружжя налагодило схему збуту психотропної речовини «PVP» на території міста Ромни, зокрема, наркозалежні особи перераховували їм на картку гроші, натомість отримували фотознімок місцезнаходження «закладки». При цьому, деякі постійні клієнти після оплати за товар приходили під будинок, де живуть наркоторгівці, а ті скидали їм пакунки із психотропами. Більш того, для наближеного кола осіб обвинувачені облаштували вдома наркопритон, обладнавши приміщення електронними лампочками та засобами для вживання заборонених речовин.

Під час проведення обшуку за місцем проживання наркодилерів правоохоронці виявили за решіткою кухонної витяжки 25 згортків з особливо небезпечною речовиною «PVP». На даний час обвинувачені перебувають під вартою. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування завершено слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в Сумській області за процесуального керівництва прокуратури.

кількість переглядів: 714