Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 10 років позбавлення волі загрожує юнакові, який зберігав вдома майже 2 кг канабісу та реалізовував його відповідним особам

09.11.2023

Глухівським відділом Шосткинської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 20-річного юнака, який займався незаконним обігом наркотичних речовин.

За даними слідства, у жителя одного із сіл на Шосткинщині у вересні 2023 року в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили висушені стебла рослин зеленого кольору та вже розфасовану подрібнену речовину загальною вагою близько 2 кг. Відповідно до висновку експертів, вилучені речовини є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, канабіс. Більш того, задокументовано два факти продажу юнаком відповідній особі майже 400 г канабісу.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів та їх збут) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування завершено слідчими відділення поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 703