Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Обрано запобіжний захід підозрюваній, яка позбавила життя співмешканця та намагалась приховати злочин

16.11.2023

За клопотанням слідчого та прокурора Шосткинської окружної прокуратури рішенням суду 14 листопада 2023 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу 44-річній жінці, яка позбавила життя свого співмешканця та намагалась приховати злочин.

За даними слідства, подія сталась 11 листопада 2023 року в м. Шостка. Під час розпиття спритних напоїв між жінкою та її співмешканцем сталася словесна сварка, під час якої підозрювана, не стримавши агресії, взяла ніж та ударила чоловіка в грудну клітину. Унаслідок отриманої травми 38-річний потерпілий помер на місці події. Після скоєного жінка вирішила приховати свою причетність до злочину та ввести в оману слідство, повідомивши, що її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння вчинив самогубство. Однак правоохоронці оперативно встановили реальні обставини, за яких помер чоловік, та затримали жінку.

Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, за скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Шосткинського районного управління поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 689