Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині судитимуть конотопчанина, який облаштував вдома нарколабораторію та притон

20.11.2023

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного чоловіка, який облаштував вдома нарколабораторію та притон.

За даними слідства, обвинувачений за місцем свого проживання організував виготовлення психотропної речовини «амфетамін». У вересні 2023 року під час санкціонованого обшуку в нього виявлено та вилучено пристрої для вживання марихуани, канабіс та екстракт канабісу, обладнання для виготовлення психотропів, психотропну речовину «амфетамін» та прекурсори в особливо великому розмірі. Також в рамках кримінального провадження задокументовано факт надання свого житла наркозалежним особам для вживання психотропів.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту), ч. 1 ст. 313 (незаконне придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин), ч. 2 та ч. 3 ст. 311 (незаконне придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин у великих розмірах та в особливо великих розмірах, вчиненні повторно) та ч. 3 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та незаконний збут психотропних речовин в особливо великих розмірах) КК України.

Досудове розслідування завершено слідчими Конотопського районного відділу поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

 

кількість переглядів: 595