Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 15 років позбавлення волі засуджено сумчанина, який під час суперечки позбавив життя молодого чоловіка

04.12.2023

Окружною прокуратурою міста Суми підтримано публічне обвинувачення стосовно 45-річного сумчанина, який позбавив життя молодого чоловіка.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась 21 квітня 2018 року в м. Суми. Обвинувачений та його дружина здавали в оренду свою квартиру двом дівчатам. Через деякий час орендодавці повідомили дівчат, щоб вони виїхали з житла. Однак, коли ті прийшли, щоб забрати свої речі, замки в дверях вже були змінені, відтак вони не змогли потрапити в квартиру. Дівчата написали відповідну заяву в поліцію, а також покликали друзів на допомогу. У під’їзді біля зазначеної квартири між власником та групою підтримки дівчат сталась суперечка, під час якої обвинувачений дістав ніж та вдарив одного з молодиків у грудну клітку. 26-річний потерпілий помер на місці події.

Обвинувачений у ході судового розгляду вину свою не визнав. Попри це, за результатом зібраних доказів вироком суду першої інстанції обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві та засуджено до покарання у виді 15 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 КК України).

кількість переглядів: 659