Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині повідомлено про підозру двом чоловікам за смертельне зґвалтування товариша

01.02.2024

За процесуального керівництва Глухівського відділу Шосткинської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом чоловікам, які зґвалтували товариша.

За даними слідства, подія сталась 29 січня 2024 року в м. Глухів. Між трьома знайомими під час вживання алкогольних напоїв у будинку одного з них виникла сварка, під час якої двоє чоловіків спочатку побили, а потім з використанням предмета зґвалтували господаря будинку. Від отриманих травм 57-річний чоловік наступного дня помер у лікарні.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіків, причетних до злочину. Обоє – місцеві мешканці. Одному з них 39 років, він притягувався до кримінальної відповідальності за жорстоке побиття знайомого. Його спільнику – 34 роки, до цього він вже двічі відбував покарання, спочатку за крадіжку велосипеда у знайомої, а потім за незаконний обіг наркотичних засобів.

Дії старшого кваліфіковано за ч. 5 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Молодший відповідатиме за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб) КК України,

На даний час вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими  відділу поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 577