Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 7 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який скоїв грабіж та незаконно проник до житла

16.02.2024

Конотопською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 35-річного чоловіка, який скоїв грабіж та незаконно проник до житла.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що події відбувались у м. Конотоп. Обвинувачений систематично тероризував знайому жінку. Зокрема, час від часу він приходив до її квартири, стукав у двері, вимагаючи впустити. Коли жінка відмовляла, вибивав двері. Одного разу обвинувачений у вечірній час знову прийшов до її квартири. Оскільки жінки вдома не було, чоловік вибив двері та зайшов усередину. У квартирі він перебував до ранку, після себе залишив безлад.

Також обвинувачений відповідав за грабіж. Проходячи повз поштове відділення, він помітив автівку, з якої працівники розвантажували посилки. Попри те, що його дії були помітні оточуючим, чоловік схопив одну з посилок та втік з нею в невідомому напрямку.

У суді обвинувачений провину свою визнав частково, попри це, за результатом зібраних доказів рішенням суду його визнано винним у  інкримінованих злочинах та засуджено до 7 років позбавлення волі (ч. 4 ст. 186 та ч. 1 ст. 162 КК України).

кількість переглядів: 197