Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За клопотанням слідчого та прокурора черговому наркозакладчику обрано запобіжний захід

07.03.2024

За клопотанням слідчого та прокурора Конотопської окружної прокуратури рішенням суду 30-річному чоловікові, який підозрюються в незаконному обігу психотропів, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю звільнення під 242 тис. грн застави.

Мова йде про чоловіка, якого правоохоронці затримали 2 березня 2024 року безпосередньо під час того, як він у м. Конотоп в безлюдному місці на пустирі робив «закладки». У затриманого вилучили 11 зіп-пакетів з психотропною речовиною PVP. Також встановлено, що наркозакладчик замовляв психотропи через один із месенджерів та отримував у поштовому відділенні. Після затримання підозрюваного одну з таких посилок з 2 пакунками психотропів вилучили правоохоронці.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Конотопського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 225