Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Припинено діяльність конотопчанина, який у гаражі виготовляв психоторопи

22.03.2024

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури повідомлено про підозру 52-річному конотопчанину за фактом незаконного обігу психотропної речовини «амфетамін» та прекурсорів (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 311 КК України).

За даними слідства, підозрюваний у гаражному приміщенні виготовляв небезпечну психотропну речовину, обіг якої обмежено, «амфетамін», використовуючи прекурсор «фенілнітропропен».

Готовий до вживання наркотик чоловік передавав своєму спільнику, який розповсюджував його серед наркозалежних осіб у м. Конотоп.

Під час обшуку 20 березня 2024 року в гаражному приміщення та за місцем проживання підозрюваного правоохоронцями виявлено та вилучено зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, ємності, готівку та банківські картки.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Водночас досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності спільника затриманого.

Діяльність підозрюваного припинено слідчими Слідчого управління у взаємодії з оперативними співробітниками Управління по боротьбі з наркозлочинами ГУНП в Сумській області та військовослужбовцями головного оперативно-розшукового відділу 5 прикордонного загону Держприкордонслужби України.

кількість переглядів: 137