Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
ОГОЛОШЕННЯ про проведення зборів прокурорів Сумської обласної прокуратури

26 липня 2021 року о 11 годині відбудуться збори прокурорів Сумської обласної прокуратури для обрання трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

Для участі у зборах запрошуються усі прокурори Сумської обласної прокуратури.

Місце проведення зборів – актова зала прокуратури області (5-й поверх).

Реєстрація учасників зборів відбудеться з 10 години 45 хвилин до 11 години 00 хвилин.

Явка прокурорів на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників.

Відповідно до статті 69 Закону України «Про прокуратуру» зборами прокурорів Сумської обласної прокуратури обираються три делегати на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури шляхом таємного голосування простою більшістю голосів з числа вільно висунутих альтернативних кандидатів (прокурорів).

У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування особи, які виявлять бажання бути обраними делегатами на конференцію або погодяться з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію, мають подати до 22 липня 2021 року до організаційного комітету з питань забезпечення проведення зборів прокурорів Сумської обласної прокуратури (кабінет № 411) відповідну заяву (зразок додається).

Кожен учасник зборів отримає бюлетень, у якому прізвища, ім’я, по батькові кандидатів у делегати на конференцію будуть розміщені в алфавітному порядку. Під час таємного голосування у бюлетені проставляються відмітки навпроти не більше трьох прізвищ кандидатів у делегати на конференцію.

Результати голосування оприлюднюються на зборах прокурорів Сумської обласної прокуратури.


Організаційний комітет з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів Сумської обласної прокуратури

 
 

 

 

кількість переглядів: 500